Otáčajte hlavy v letných svadobných šatách

Či už je vaša ďalšia svadobná udalosť virtuálny alebo osobne tento rok, tento letný svadobný hosťovský šaty otočia hlavy. Áno, tieto fialové šaty sú najlepšie svadobné hosťujúce šaty, ktoré sa majú nosiť toto leto a ďalej. Letné svadby sú najlepšie. Existuje veľa možností a farieb, ktoré sa majú nosiť, a môžete sa do značnej miery dostať preč s tak mnohými štýlmi kvôli počasiu. Tiež sa nemusíte báť, že sa bundy zakrývajú vaše krásne šaty.
Keď sa to týka letných svadobných hostí, myslite jasne, odvážne a slnečné farby, ale napriek tomu elegantné. Venujte tiež pozornosť téme a umiestneniu. Chceš tiež, aby textília, ktorá je ľahké, vydržať letné teplo. Chcete sa cítiť čo najlepšie bez toho, aby ste zatajili nevestu. Keď sa to týka obliekania sa na svadby, milujem šaty vyhlásení, zábavné farby a tlač. Milujem svoje šaty, aby som zosilnil svoju vzrušujúcu náladu pre pár a udalosť.
Teraz si povedzme o „šatách“. Už ste niekedy narazili na tie šaty a farbu, vďaka ktorej sa cítite tak dobre? Tieto fialové šaty od Virgos Lounge sú pre mňa to šaty. Tkanina je ľahká, farba je jasná a napriek tomu štýlová s koketným štýlom. Tieto šaty sa dajú ľahko skĺznuť a ísť. Nepotrebujete tak početné doplnky. Pre mňa je to dobré náušnice a burgundské sandále, ktoré kontrastujú s fialovou farbou. Svoj vzhľad som dokončil s červenkastou/oranžovou rúžom „Lady Danger“ od spoločnosti Mac, aby som zosilnil celý vzhľad. Ak ste sledovali môj blog, viete, ako veľmi milujem výpisy z vyhlásení Tops do tohto vyhlásenia. Tiež milujem odvážne farby. Prekvapivo som nenosil tento fialový farebný tón ani o ňom nezverejnil na blogu. Bohatý a hlboký fialový tón je úžasný. Samotná farba stačí, aby ste sa tento rok v lete a ďalej stali ako svadobný hosť. Ak vôbec niečo, otočte hlavy v letných svadobných šatách.

< >

Šaty: šaty Virgos Lounge; topánky alaia tu/tu, skúste to tu; Náušnice: Asos – staré, Bauble Bar manžetové náušnice,

Letné svadobné šatynull