10 Najlepšie Karva Chauth Special Designer Sarees pre 2022

farby, tradičná horlivosť, láska a nadšenie – Kavwa Chauth je plná všetkého a oveľa viac. Privádza manželské páry bližšie a má kultúrny aj sociálny význam.
[Čítajte tiež: Karva Chauth Mehndi Design]

Áno, pre hinduistickú nevestu by mohlo byť trochu ťažké udržať rýchlo sa východ slnka, až kým sa mesiac objaví v noci. Ale keď existuje špeciálna sárí Karva Chauth so Solah Singarom, pôst na Karwa Chauth sa stane o to viac glam.
Ako začal tento festival Karwa Chauth? Predpokladá sa, že v ére Mughal, keď vojaci chodili na svoju misiu bojovať proti útočníkom, sú to ich manželky, ktoré si to udržali rýchlo, aby sa modlili za bezpečnosť svojich manželov. Odvtedy sa tradícia nasledovala, čo z nej robí jeden z najuznávanejších festivalov v hinduistickom kalendári.
[Tiež si prečítajte: farebné dizajny saree]

Dizajnér Sarees pre Karvu Chauth
Jedným z bežných odevov, ktoré každá vydatá žena nosí na Karve Chauth, je Chunni. Ale je to dizajnérsky sarees pre Karvu Chauth, ktorý ukradne centrum.

[Tiež si prečítajte: Všetko, čo potrebujete vedieť o dizajnérskych sarees]
Špeciálna sárí Karwa Chauth sa zvyčajne nachádza v jasne oranžovej, ružovej a červenej farbe. a opotrebované ozdoby a kostýmové doplnky môžu byť čokoľvek medzi bindi, tikou, náramkami, náušnicami, nosovým špendlíkom, nechtovými farbami atď.

Červená je hlavná farba, ktorú v tento deň nosia vydaté ženy, čo znamená čistotu a cudnosť. Ale okrem špeciálnej sárí Karwa Chauth sa dresing môže líšiť medzi Lehengasom a Ghagrasom po sarees a polovičné priestory k oblečeniu Anarkali-takmer o všetkom, čo v tento deň vyzerá úžasne a ohromujúco.

Ak chcete vyskúšať niečo iné, tento Karwa Chauth, urobte z vášho tradičného sárí vyzerať trochu trendy. Don a ružová sieť Mauve sárka zdobená kameňom a kvetinová výšivka a spárujte ju s jednoduchým šokom. To vám poskytne elegantný a tradičný vzhľad.
2. Kalendár Ženský banarasi Jacquard Soft Saree

Ak chcete svoj vzhľad udržať jednoduchý a vyskúšať niečo z krabice, choďte na biele sárí v Banarrasi v štýle Bollywood. Spárujte ho s ohromujúcim kundanským šokom a dizajnérskou blúzkou s plným rukávom a nechajte svet ísť ga-ga.
3. Yashika Women’s Georgette Saree

Dobenie Georgette Saree a vychvaľovanie ako herečka Bollywood bola v určitom okamihu snom pre každú ženu. Vyskúšajte styling červenej alebo oranžovej georgette saree s jednoduchým zrkadlom a perlovou pracovnou hranicou a ťažká blúzka dizajnérov by bola elegantnou voľbou pre slávnostný vzhľad.
4. Sarvadarshi Fashion Women’s Barfi Silk Saree

Sáre s ťažkým dvojstranným vyšívaným kamenným dielom je novomanželský vzhľad nevesty. Farebné odtiene kombinované s modrou tuquoise alebo červenou oranžovou farbou budú úžasnou možnosťou vyskúšať tento Karwa Chauth.
5. Sláva Sarees Dámska Kanchipuram Art Sily Saree

Kanchipuram z červenej farby je vždyzelený trend, ktorý vám dáva klasický svadobný vzhľad a mal by sa pridať do vášho šatníka.
6. Sourbh Cotton Blend vytlačená saree

Pre jednoduchý vzhľad je jednoduchá dvojitá tónovaná zelená bavlnená zmes so zlatým Zari úžasnou možnosťou vyskúšať tento Karwa Chauth. Skúste ho spárovať s dlhým náhrdelníkom a váš vzhľad dokončí jednoduché náušnice.
7. Anni Dizajnér šifón zdobil sárí

Ak chcete získať ohromujúci vzhľad sárí, ale nemáte čas pripraviť sa, vyskúšajte jednoduchú červenú šifónovú sárí so zlatou blúzkou dizajnérov. Spárovanie s kúskom jednoduchých šperkov bude pre každú príležitosť úžasné.
8. Barkiya Creation Women’s Net Saree

Ak chcete získať dokonalý vzhľad, skúste obliekať modro-farebnú ťažkú ​​výšivkovú perlu a rezať pracovnú hranicu Saree a spárovať ju s kúskom jednoduchých šperkov. Aplikácia mierneho make -upu poskytne dokonalý vzhľad festivalu.
Bollywood je posledný, ktorý zachytí krásu tohto indického festivalu. Pamätajte, že temperamentný a šumivý Kajol pôst pre Dapper, ktorý vyzerá Shah Rukh Khan v Kabhi khushi khabhi gham alebo na to záleží Aishwarya Rai Bachchan pôst pre Ajay Devgan v Hum Dil de Chuke Sanam. Takéto filmové zábery ďalej opätovne uložili vieru a dôveru v túto indickú tradíciu Karwa Chauth.